Aanmelden landelijk webinar prenatale screening 9 november 2020

In verband met de coronacrisis hebben de regionale centra prenatale screening vanaf maart geen bijeenkomsten georganiseerd. Om iedereen in 2020 in de gelegenheid te stellen de noodzakelijke bijscholing te volgen, organiseren de gezamenlijke Regionale Centra landelijke een landelijk webinar prenatale screening.

Het programma:

  • Vasa Previa door dr. Charlotte Jansen, aios verloskunde en gynaecologie in het Flevoziekenhuis.
  • Veilig omgaan met gegevens prenatale screening door Carolien Kapteijns, CIPP/E, functionaris informatiebeveiliging, Coöperatie Landelijk Beheer Prenatale Screening (CLBPS).
  • De kwaliteit van counseling vanuit cliëntenperspectief door dr. Linda Martin, Postdoc, Midwifery Science | AVAG/APH/VUmc/Amsterdam Umc.
  • Resultaten NIPT en nevenbevindingen door dr. Robert-Jan Galjaard, lid kerngroep TRIDENT 2, klinisch geneticus / sectorhoofd counseling Erasmus MC.

Dagvoorzitter is Paula Udondek.

Het webinar is gratis. Klik voor aanmelden op de volgende link: https://channel.royalcast.com/webcast/clbps/20201109_1/.
Na aanmelden ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Vanaf een half uur voor de start van het webinar kunt u zich online registreren.
Indien u accreditatiepunten wenst van KNOV, NVOG of BEN, kunt u dan uw BIG-registratienummer en/of lidnummer BEN invullen.

Als het voor u niet mogelijk is om het webinar live te volgen, dan heeft u de mogelijkheid om het webinar op een ander moment on-demand te bekijken. Dit is mogelijk tot 1 juni 2021. De uitnodiging hiervoor krijgt u na het live webinar op dit e-mailadres. Ook voor de on-demand versie zijn accreditatiepunten te krijgen voor de KNOV en de BEN. Voor de NVOG worden alleen punten gegeven voor het live volgen van het webinar.

Geplubliceerd op 14 september 2020